Sons del mar Mar i Vent Ultramar Mar Endins La Mar d'Amunt  
GRUPS ASSOCIATS
Crema Catalana Balandra La Ribera Mar Brava Cel Rogenc  

Associació sense Ànim de lucre aprovada per la Generalitat de Catalunya l'onze de setembre de 1987

Objectius

Qui som

Història

Fes-te'n Soci

Contacte

Grups

Anuncis

Assessorament

contacte email: amics@amicsdeleshavaneres.com
 enllaç al nostre facebook(còpia i enganxa al navegador la següent URL) https://www.facebook.com/Associació-Amics-de-les-Havaneres-109449487590901/
35a. TROBADA D'HAVANERES "BARCELONA CARA AL MAR"

Sons a Cau d'Orella rep el premi 2x4 a ritme d'havanera

Reunió junta Associació Amic de les Havaneres. 01/10/2020

Amb data d'avui dia 1 d'octubre de 2020 la Junta ha celebrat una reunió extraordinària amb un tema principal a l'ordre dia: Possible col·laboració de la Comisió de Festes del Barri de la Barceloneta en  l'organització de la Trobada d'Havaneres en edicions properes.

Hem pogut comptar amb l'assistència del President de la Comissió esmentada, Sr. Carles Arenas.

Per part de la Junta han assistit Sra. Núria Berengueras, Sr. Miquel Agulló, Sra. Maria José Bultó, Sr. Ferran Garcia i Sr. Gerard Carrion. També han assistit per part dels grups associats el Sr. Frederic Gómez i el Sr. Pep Medinyà.

Hi ha hagut una bona entesa i en les paraules de Carles Arenas ha quedat palesa aquesta voluntat d'aproximació, col·laboració i suport a l'organització i logística -ja d'aquesta propera edició- per part de la Comissió de la Barceloneta a aquest esdeveniment que anualment celebrem en el seu barri.

Núria Berengueras ha correspost amb paraules d'agraïment. Els comentaris de la resta d'assistents han corroborat aquesta molt positiva impressió general

"Sons a Cau d'Orella", de Joan Brugués s'emet tots els caps de setmana per Ràdio l'Escala des de l'any 2008. El programa és un viatge musical amb regust a mar que recorre el territori a la recerca de tot el que gira entorn el món de l'havanera i el cant de taverna. És coproduït amb la Xarxa de Comunicació Local, que el distribueix per una trentena d'emissores locals d'arreu de Catalunya.L'última assemblea de la Fundació Ernest Morató ha acordat concedir-li el premi "2x4 a ritme d'havanera", instaurat l'any 2007 per reconèixer aquelles persones o entitats que s'han distingit dins el món de l'havanera en els àmbits de la comunicació, la composició i l'execució.

També rebran el premi la penya Xíndries de Sant Pol de Mar, organitzadora del festival d'havanres i concurs de composició Josep Bastons.En l'historial de guardonats pel premi  "2x4 a ritme d'havaneres" s'hi compten professionals com Joan Albert Argerich i Ràdio 4, Onda Rambla, TV3 i profesionals de la interpretació com Marina Rossell, Nina, Cástor Pérez o Ramon Calabuch "Moncho" entre d'altres.

La cerimònia de lliurament del premi es farà en una data encara no concretada entre els mesos de febrer i març. S'ha proposat de fer-la a l'Escala i serà la priemra vegada que es programa fora de Palafrugell, on s'ha fet sempre fins ara. / (2021)

Obituari

Ens dol comunicar-vos de la mort d'Àlex Honrubia, fill de l'Àlvar, component del grup Mar Endins. L'enterrament avui divendres 12/02/2021 a Sancho Dàvila a les 16.15 h. Aforament limitat a 40 persones. Al cel sigui.

 

AGENDA D'ACTUACIONS

SONS DE TAVERNA 11/09/2020 (fragment)

(Clickar al damunt d'aquestes imatges)

 

Programa conduït per Joan Brugués. Veu narrativa de Gerard Carrión.

Dia 11/09/2020.

Fragment al voltant de la biografia de Núria Brerengueras, presidenta de la nostra Associació.

AMICS DE LES HAVANERES. JUNTA ACTUAL ANUNCI

 

Amics de les Havaneres Port Vell

Junta Actual. 2020

Presidenta:Núria Berengueras; Vicepresident 1r: Miquel Agulló; Vicepresident 2n Miquel Badia; Secretari: Josep Ll. Blázquez; Vocal Comunicació: Maria José Bultó; Vocal Web: Ferran Garcia G.; Col·laborador:Gerard Carrion; President Honorí­fic: Francesc Salse

 

 d sñf    hhpof spdiohfishdi h

fasid hfhsidioh aio hfio hsi h

Anunci 2020. El grup d'havaneres MAR BRAVA obre oferta per una vacant a la plaça d'acordionista per la present temporada 2020. Persones interessades contactar amb el telèfon 696 912 097 (Sr. Josep Mediñá ) o a l'email habanerasmarbrava@hotmail.com
epi hfwei hgwe fwe wwewergwer rcxzczzcxczc zczczxczx  czxcz<xcxzczxcz<xczxczx czxczxcz<xcxzczxcz   x  s s s  f  f r  rr   t4 4 t4 4 4 4 4 y4 4 y4  44  y4 4 44 4 t4d sñf    hhpof spdiohfishdigwer rcxzczzcxczc zczczxczx  czxcz<xcxzczxcz<xczxczx czxczxcz<xcxzczxcz   x  s s s  f  f r  rr   t4 4 t4 4 4 4 4 y4 4 y4  44  y4 4 44 4 t4d sñf    hhpof spdiohfishdi hfasid hfhsofhsdhfio shihfio hsdpio hd hidioh aio hfio hsi hepi hfwei hgwe fwe wwewergwer rcxzczzcxczc zczczxczx  czxcz<xcxzczxcz<xczxczx czxczxcz<xcxzczxcz   x  s s s  f  f r  rr   t4 4 t4 4 4 4 4 y4 4 y4  44  y4 4 44 4 t4d sñf    hhpof spdiohfishdi hfasid hfhsofhsdhfio shihfio hsdpio hd hidioh aio hfio hsi hepi hfwei hgwe fwe wwewergwer rcxzczzcxczc zczczxczx  czxcz<xcxzczxcz<xczxczx czxczxcz<xcxzczxcz   x  s s s  f  f r  rr   t4 4 t4 4 4 4 4 y4 4 y4  44  y4 4 44 4 t4
 COMUNICAT de LA FUNDACIÓ "ERNEST MORATÓ"  en referència a músics i la situació actual (maig 2020) amb Covid-19

 RAC.  Referència al guardó 2/4 de Núria Berengueras, presidenta de l'Associació. (07/03/2020)

Benvolguts, benvolgudes

Ateses les conseqüències que la crisi del coronavirus ha provocat en el conjunt de la societat, el Patronat de la Fundació ha fet públic avui aquest comunicat. Es reclama que, en el moment de la desescalada, que tot just comença, es tingui present el paper que desenvolupa la música i, en concret l'havanera, en el progrés social i cultural del nostre país. Així mateix, es reclamen accions concretes i immediates de suport a músics, compositors, intèrprets i empreses vinculades amb el sector.

Us agrairíem que, si esteu d'acord amb les reclamacions del Patronat, compartiu el comunicat a través de la xarxes, webs etc.  i en feu difusió a través d'altres mitjans que considereu oportuns.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Jordi Turró
Gerent de la Fundació Ernest Morató.
Palafrugell.

 

"Quan el cor plora"(F. Miralles / N. Berengueras)

                                                                

   
 
 
Cançoner Partitures GRAN TROBADA BARCELONA CARA AL MAR Històric Històric 2