DATA SANCIONS
08/09/18

No s'imposa cap sanció.

15/09/18

CF Torderenc: Fabián Luque Molina, 1 partit de sanció per acarar-se amb un contrari sense arribar a agredir-se.
Aqua Alba FC: Carlos Sánchez Roldán, 1 partit de sanció per acarar-se amb un contrari sense arribar a agredir-se.

22/09/18
 
Veterans UE Coma Cros, A: Luís Ricardo Chaparro Rodríguez. 1 partit de sanció per rebatre l'agressió d'un contrari sense arribar a l'agressió.
Peruvian Bar La Frontera: Álex Flores Hernández, sancionat fins nou avís per agressió a l'àrbitre; Daniel Aplicano Figueroa, 3 partits de sanció per rebatre l'agressió d'un contrari sense arribar a l'agressió. (a aquest jugador se li incrementa la sanció per ser reincident en l'apartat d'expulsions).
 
29/09/18

Queda pendent acabar de resoldre l'Acta del partit Vet. Bordils-Flaçà - Peruvian Bar La Frontera per possible presentació de reclamació per part del Vet. Bordils-Flaçà.

06/10/18

Del dia 29/09/18:
Vet. Bordils-Flaçà: José Ramírez Martín, 1 partit de sanció per manifestar-se de forma violenta.
Queda pendent acabar de resoldre l'Acta del partit UEP Costa Brava - Vet. Coma Cros A per possible presentació de reclamació per part del Vet. Coma Cros A.
 
13/10/18

Del dia 06/10/18:
Veterans Coma Cros, A: Juan David Ospina Osorio, 1 partit de sanció per dirigir-se de males maneres a l'àrbitre.
 
Del dia 13/10/18:
Bar Moreda: Younes Errehouny, 1 partit de sanció per dirigirse de males maneres a l'àrbitre.
 
20/10/18  

- Després de la denúcia feta per part de l'Esportiu Bonmatí per alineació indeguda d'un jugador del Veterans UE Coma Cros A en el partit entre ambdós del 13 d'octubre i havent aportat les proves que demostren que Edwin Omar Zavala Carias efectivament té llicència federativa en vigor amb l'equip Atlètic Sant Ponç A del Grup 17 de Tercera Catalana, proves comprovades icontrastades pel Comitè de Competició, es dóna com a guanyador del partit Veterans UE Coma Cros A - Esportiu Bonmatí a l'Esportiu Bonmatí, pel resultat de 0 - 3, per haver alineat el Veterans UE Coma Cros A un jugador federat.

Aqua Alba FC: Abel Ruiz Mariano, 3 partits de sanció per insults greus a l'àrbitre.

- Queden pendent d'estudi per part del Comitè de Competició les mesures a prendre amb l'actitud d'un jugador del Veterans UE Blanc i Blava, que va provocar que l'àrbitre es veiés obligat a decretar la finalització del partit.
CE l'Aigüeta: Jorge Chamba Guevara: 5 partits de sanció (2 per una entrada molt dura a un contrari i 3 per insultar seguidament a l'àrbitre).
Vet. Empuriabrava: Naziz Gicevic, 1 partit de sanció per rebatre l'entrada d'un contrari.
 
27/10/18

- Del dia 20/10/18:
Veterans AE Blanc i Blava: Mohamed Ouahjoujou, 6 partits de sanció per intentar agredir l’àrbitre vàries vegades, acció que va provocar que l’àrbitre es veiés obligat a decretar la finalització del partit.
 
 - Del dia 27/10/18:
Torderenc: Romà Roig Blanco, 4 partits de sanció per acarar-se amb unxcontrari i per insults greus a l’àrbitre.
LPE-Frankfurt S’agaró: Carles Bravo Canosa, 1 partit de sanció per entrada dura a un contrari.
 
03/11/18
 
 Vet. Blanc i Blava: Gonzalo Sosa Lemes, 2 partits de sanció per fer servir joc dur en la disputa de la pilota. 
 Vet.Calella: Juan Lepe del Toro, sancionat fins nou avís per agredir a cops de puny a un contrari.
 
10/11/18


- Es dóna com a guanyador del partit Vet. Calella - Peruvian Bar La Frontera al Vet. de Calella (3 - 0), per haver hagut de suspendre el partit en el min. 80 per l’actitud antiesportiva dels jugadors del Peruvian Bar La Frontera-

- Peruvian Bar La Frontera: Luis Correa Espinoza, 3 partits de sanció per reaccionar de forma airada envers la integritat de l’àrbitre; Daniel Aplicano Figueroa, 4 partits de sanció per insiults greus a un contrari (és reincident); Cristian Trisoline Hernández, 1 partit de sanció per insults lleus a un contrari.
- Veterans CF Sils: Marius Ionut Tanase, 2 partits de sanció per intentar agredir a un contrari; Daniel Gorrea Arboleda, 6 partits de sanció per rebatre l’agressió d’un contrari.
- Veterans de Riudarenes: David Hernando Martín, 6 partits de sanció per rebatre l’agressió d’un contrar
 
17/11/18
 
- Del dia 10/11/18:
Veterans CE Farners: Antonio León Valenzuela, 2 partits de sanció per fer servir joc dur en la disputa de la pilota. Veterans de Sarrià: Isidro Giménez Fernández, 1 partit de sanció per acarar-se amb un contrari. Veterans de Malgrat: Jonathan Mures Margarit, 1 partit de sanció per insults lleus a l’àrbitre. Revisats els fets ocorreguts en el parit del passat 10/11/18 Vet. CF Sils - Vet. Riudarenes, es fan les següents modificacions: el jugador del Vet. CF Sils Marius Ionut Tanase queda amb 1 partit de sanció i cap jugador del Vet. Riudarenes és sancionat.
 
- Del dia 17/11/18:
Athlètic Can Borell: Isaac Latorre Descane, 1 partit de sanció per doble amonestació éssent una d’elles per joc perillós 
 
24/11/18
 
Veterans AE Blanc i Blava: Damián Cristian Agüero, 2 partits de sanció per fer servir joc dur en la disputa de la pilota.
AD Ca La Guidó Veterans: Alejandro Sánchez Merino, 1 partit de sanció per protestar airadament decisions arbitrals.
Athlètic Can Borell: Juan Morales García, 1 partit de sanció per dirigir-se a l’àrbitre amb males maneres.
 
01/12/18

 Veterans AE Blanc i Blava: Gonzalo Sosa Canes, 3 partits de sanció per insults greus a l’àrbitre.

UEP Costa Brava: Gabriel Popa, 4 partits de sanció per insults lleus a un contrari i insults greus a l’àrbitre; David Jiménez Páez, 3 partits de sanció per insults greus a l’àrbitre.

Queden pendent les sancions del partit Veterans UE Coma Cros, A - Veterans Pontenc per possible presentació de recurs per part del Veterans UE Coma Cros, A.

Queda pendent la resolució del partit Veterans d’Empuriabrava - Veterans CE Farners, a l’espera d’analitzar l’annex arbitral.

08/12/18

 Del dia 01/12/18:

Veterans UE Coma Cros, A: Javier Soldarriaga Betancour, 3 partits de sanció per insults greus a l’àrbitre; Juan David Ospina Osorio, 3 partits de sanció per insults greus a l’àrbitre; Golvery Sinisterra Moreno, 1 partit de sanció per amenaçar a un contrari.
 
Pendents encara la resolució del partit Veterans d’Empuriabrava - Veterans CE Farners, a l’espera de disposar i de contrastar proves.
 
15/12/18

Del dia 01/12/18:
Després de les gestions realitzades per mirar d’esclarir els fets, es donen per esgotades les possibilitats de captació de proves addicionals a l’annex arbitral, i per tant, queda com a resultat definitiu, Vet. Empuriabrava 2 - 2 Vet. CE Farners. El jugador del Veterans CE Farners Jaime Juan Carbó Jiménez és sancionat amb 2 partits per insultar i menysprear a l’àrbitre.
 
Del dia 15/12/18:
Veterans d’Arbúcies: Jamal Oukhellou, 1 partit de sanció per protestar airadament decisions arbitrals.
CE l’Aigüeta: Álex Milla Lillo, 3 partits de sanció per insults greus a l’àrbitre; Óscar Alvarado Celaya, 3 partits de sanció per insults greus a l’àrbitre; Ángel Toro Vaca, 1 partit de sanció per insults lleus a l’àrbite; Jorge Chamba Guevara, sancionat fins nou avís per agressió a l’àrbitre.

Es dóna com a guanyador del partit Bar Moreda - UEP Costa Brava al Bar Moreda, per no presentar-se a jugar el UEP Costa Brava

22/12/18

 Del dia 15/12/18:
CE l’Aigüeta: José M. Romero Benítez, 1 partit de sanció per menysprear ’autoritat arbitral.
 
Del dia 22/12/18:
Veterans de Malgrat: Daniel González Mures, 1 partit de sanció per dirigir-se a l’àrbitre amb males maneres.
Veterans UE Coma Cros, B: Eduardo Antonio Gutiérrez Rodríguez, 2 partits de sanció per fer servir joc dur en la disputa de la pilota.

- Guanyador del partit Atlético Vilajuïga - CE l’Aigüeta, l’Atlético Vilajuïga, per no poder presentar-se a jugar el CE l’Aigüeta.

- Guanyador del partit Veterans CF Lloret- CE Anglès el Veterans CF Lloret, per no poder presentar-se a jugar el CE Anglès.

- Es dóna com a guanyadors dels dos partits endarrerits que té el CE Anglès als equips contraris (LPE-Frankfurt S’Agaró i Bar Moreda), per no poder presentarse a cap dels dos partits el CE Anglès

12/01/19

 No s'imposa cap sanció.

19/01/19

- Queda pendent de resoldre l’Acta arbitral del partit Aqua Alba FC - LPE Frankfurt S’Agaró, per possible presentació de recurs per part del Aqua Alba FC

- Veterans de Mont-ras: Hamid Barnani Bouchanda, sancionat fins nou avís per agressió a l’àrbitre; Yassin Talhi, 1 partit de sanció per insults lleus a un contrari.

26/01/19
 
- Del dia 19/01/19:
Aqua Alba FC: Bernardino Rubio García (delegat), 3 partits de sanció per insults greus a l’àrbitre.
 
- Del dia 26/01/19:
Esportiu Bonmatí: Gerard Juny Roura (delegat), 3 partits de sanció per insults greus a l’àrbitre.
Atlético Vilajuïga: Franklin Núñez Montenegro, 1 partit de sanció per insults lleus a un contrari.
 
Es dóna com a guanyadors dels partits endarrerits i no recuperats Veterans CE Farners - Veterans Bordils-Flaçà i Misterio FC - Veterans de Calella a Veterans Bordils-Flaçà i Misterio FC respectivament, en aplicació del Punt 6 de l'Article 7 del Reglament.
 
02/02/19

 No s'imposa cap sanció.

09/02/19

 - Queda pendent de resoldre l’Acta arbitral del partit Veterans AE Blanc i Blava - Aqua Alba FC, per possible presentació de resurs per part de l’equip Veterans AE Blanc i Blava.

16/02/19  
Del dia 09/02/19:
Veterans AE Blanc i Blava: Damián Cristian Agüero , sancionat fins nou avís per agressió a un contrari.
 
Del dia 16/02/19:
Sportiu Vidrerenc: Amadeu Fulla Homs (entrenador), 1 partit de sanció per insults lleus a l’àrbitre

- Queden pendents les possibles sancions derivades del partit FC Valveralla - Athlètic Can Borell a l’espera de rebre l’annex arbitral.

- Queda pendent d’estudi la resolució del partit Veterans de Mont-ras - Veterans UE Coma Cros, B, a l’espera de possibles al·legacions de les parts

23/02/19
 
Del dia 16/02/19:
Athlètic Can Borell: Aarón Espígol Roca, 2 partits de sanció per entrada forta a un contrari; Miguel Plata López, 6 partits de sanció per intent d’agressió a l’àrbitre.

FC Valveralla: Jordi Sola Alcántara, 1 partit de sanció per rebatre l’entrada d’un contrari.

Guanyador del partit Vet. Mont-ras - Vet. Coma Cros, B (16/02/19), el Vet. Montras, per haver de suspendre el partit abans de la seva finalització a causa de l’agressió d’un jugador del Vet. UE Coma Cros B a un contrari. Queda sancionat fins nou avís el jugador del Vet. Coma Cros B, Justin Raúl Almendariz Acosta.

Del dia 23/02/19:
Queda pendent la resolució de l’Acta del partit Veterans Pontenc - Bar Moreda per la possible presentació de recurs per part del Veterans Pontenc.
 
09/03/19

 Peruvian Bar La Frontera: Traoré Samba Malienne, 2 partits de sanció per fer servir joc dur en la disputa de la pilota.

 Misterio FC: Mounir Zbackh Sasri, 3`pertits de sanció per insults greus a l'àrbitre.

16/03/19

Queden pendent d’estudi per part del Comitè de Competició les possibles sancions derivades de l’Acta del partit CF Torderenc - Inter Sporting.

Aqua AlbaFC: Bernardino Rubio García (delegat) 3 partits de sanció per increpar i dirigir-se de males maneres a l’àrbitre, sanció incrementada per ser reincident. El Comitè de Competició adverteix al Sr. Rubio que de tornar a protagonitzar comportaments antiesportius se li retirarà la llicència per qué nopugui exercir les seves funcions.
Veterans d’Arbúcies: Yassin Bounes Battih, 2 partits de sanció per fer us de joc dur en la disputa de la pilota.
CE l’Aigüeta: Diego Fernando Leiva Chamba, sancionat fins nou avís per agressió a l’àrbitre.
 
23/03/19


 Quedem pendents de conéixer el contingut de l’annex arbitral del pariti Bar Moreda - Aqua Alba FC.

Veterans UE Coma Cros, B: Eduardo Gutiérrez Rodríguez, 1 partit de sanció per insults lleus a l’àrbitre.

30/03/19

Després de la denúncia presentada per l’Inter Sporting per alineació indeguda d’un jugador del Veterans AE Blanc i Blava en el partit del 23/03/19 i aportades les proves que demostren que es tracta d’un jugador federat, es dóna com a guanyador (3 - 0) del partit entre ambdós a l’Inter Sporting.

Misterio FC: Andrés Felipe Echeverry, sancionat fins nou avís per agressió a l’àrbitre.

06/04/19
 
Veterans Pontenc: Jordi Figueres Guixeres, 1 partit de sanció per acararse amb un contrari.
UEP Costa Brava: Ridouane Daz Daz, 1 partit de sanció per rebatre l’acció d’un contrari.
Veterans de Riudarenes: Adrián González Ortega; 1 partit de sanció per insults lleus a l’àrbitre.
Veterans CF Sils: Paul Gómez Arias, 1 partit de sanció per insults lleus a l’àrbitre.
 
13/04/19

Després de la denúncia presentada per part del Veterans de Monells per alineació indeguda del CE l’Aigüeta en el partit entre ambdós del passat 06/04/19, aportant les proves que demostren que van fer jugar un federat, es dóna com a guanyador del partit amb el resultat de 3-0 al Veterans de Monells.

Guanyador del partit Veterans AD Ca la Guidó Veterans - LPE-Frankfurt S’agaró, el AD Ca la Guidó Veterans, per no poder presentar-se a jugar el LPE-Frankfurt S’agaró.

Queden pendents les sancions i el resultat del partit Veterans AE Blanc i Blava - Sportiu Vidrerenc, a l’espera d’esclarir els incidents ocorreguts.

Guanyador del partit Veterans Bordils-Flaçà - Atlético Vilajuïga l’Atlético Vilajuïga, per no poder presentar-se a jugar el Veterans Bordils-Flaçà.

Queda pendent la resolució del resultat final del partit Veterans d’Arbúcies - Veterans UE Coma Cros, B per la presentació de recurs per part del Veterans UE Coma Cros, B.

Queden pendents les sancions i el resultat del partit Veterans de Malgrat - Veterans de Sarrià, a l’espera de conéixer el contingut de l’annex arbitral.

Esportiu Bonmatí: Gerard Juny Roura (delegat), 3 partits de sanció per insultar greument a l’àrbitre.
Veterans Pontenc: Roger Segarra Saló, 3 partits de sanció per insultar greument a l’àrbitre.
Veterans d’Arbúcies: Abdaim Hamou Zrhab, sancionat fins nou avís per agressió contiundent a un contrari.
 
27/04/19
-Del dia 13/04/19:
Guanyador del partit del partit Veterans AE Blanc i Blava - Sportiu Vidrerenc, el Sportiu Vidrerenc, ja que l’àrbitre es va verure obligat a suspendre el partit per l’actitud de desobediència de jugadors del Veterans AE Blanc i Blava.

Guanyador del partit Veterans d’Arbúcies - Veterans UE Coma Cros B el Veterans UE Coma Cros B, per haver-se hagut de suspendre el partit abans de la seva finalització degut a la contundent agressió d’un jugador del Veterans d’Arbúcies a un contrari.

Guanyador del partit Veterans de Malgrat - Veterans de Sarrià, el Veterans de Sarrià, ja que el partit es va haver de suspendre en quedar-se el Veterans de Malgrat sense suficients jugadors a causa de cinc expulsions. Veterans de Malgrat: Jonatan Mures Margarit, Javier Velasco Tocado i Cristian Arana Castillo, 1 partit de sanció a cadascú per dirigir-se de males maneres a l’àrbitre; Cristian Oca Querol i Marcos Pizarro Cortés, 2 partits de sanció a cadascú per dirigir-se de males maneres a l’àrbitre i menysprear la seva autoritat.

-Del dia 27/04/19:
Guanyador del partit Atlético Vilajuïga - Veterans d’Arbúcies l’Atlético Vilajuïga, per no presentar-se a jugar el Veterans d’Arbúcies
 
Veterans CF Sils: Paul Gómez Arias, 3 partits de sanció per insults greus a l’àrbitre.
Veterans Bordils-Flaçà: Lluís Capdeferro Estudis i Albert Riera Collell (delegat), 1 partit de sanció a cadascú per insults lleus a l’àrbitre.
 
04/05/19
 
- Guanyador del partit Aeroport Cassà - Sportiu Vidrerenc el Sportiu Vidrerenc, per no presentar-se a jugar el Aeroport Cassà.
- Guanyador del partit Veterans AE Blanc i Blava - LPE-Frankfurt S’Agaró el Veterans AE Blanc i Blava, per no presentar-se a jugar el LPE-Frankfurt S’Agaró.
- Guanyador del partit Veterans CE Farners - Veterans d’Empuriabrava el Veterans d’Empuriabrava, per no presentar-se a jugar el Veterans CE Farners.
- Guanyador del partit Peruvian Bar La Frontera - Veterans de Monells el Peruvian Bar La Frontera, per no presentar-se a jugar el Veterans de Monells.
- Guanyador del partit Athlètic Can Borell - Atlético Vilajuïga el Atlético Vilajuïga, per no presentar-se a jugar el Athlètic Can Borell.
 
Veterans CF Lloret: Rafael Barrero Montalvo, 2 partits de sanció per fer servir joc dur en la disputa de la pilota.
CF Torderenc: Román Puig Blanco, 1 partit de sanció per insults lleus a l’àrbitrre.
AD Ca La Guidó Veterans: Rubén Castro Delgado, 1 partit de sanció per insults lleus a l’àrbitre.
Bar Moreda: Ángel Navarlaz Casas (entrenador-delegat), 9 partits de sanció per insultar greument i amenaçar a l’àrbitre.
 
11/05/19
 
- Guanyador del partit Inter Sporting - Veterans de Palamós, el Inter Sporting, per no presentar-se a jugar el Veterans de Palamós.
- Guanyador del partit Veterans UE Coma Cros, B - CE l’Aigüeta, el Veterans UE coma Cros, B, per no presenatar-se a jugar el CE l’Aigüeta.
- Guanyador del partit Atlético Vilajuïga - Veterans CF Sils, l’Atlético Vilajuïga, per no presentar-se a jugar el Veterans CF Sils.
 
Veterans de Riudarenes: Adrián González Ortega, 1 partit de sanció per insults lleus a l’àrbitre.
Peruvian Bar La Frontera: Cristian Trisoline Hernández, 1 partit de sanció per insults lleus a in contrari.
 
18/05/19
 
Aqua Alba FC: Bernardino Rubio García (delegat), suspés per a la resta de la temporada (Lliga i Mateu Pell) per reincidir en comportament antiesportiu.
CF Torderenc: Francesc Díez Cuñado, 1 partit de sanció per insults lleus a l’àrbitre.

Quedem pendents de la resolució del partit Sant Andreu - Inter Sporting per possible presentació de recurs per part del Sant Andreu.

Guanyador del partit Peruvian Bar Frontera - Vet. Mont-ras el Peruvian Bar Frontera, per no presentar-se a jugar el Vet. Mont-ras.

25/05/19  
01/06/19


 

08/06/19


 

15/06/19


 

22/06/19  
29/06/19